Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
IDE NEKEM AZT a KAMIONT, HUKK!
  2015-11-11 20:17:50, szerda
 
  2015. november 10., kedd
IDE NEKEM AZT A KAMIONT, HUKK!


Józsi bácsi hazafelé tart a becsületsüllyesztőből.

Kedvenc kerékpárjával derékszöget zár be, közben halkan dúdolgatja a nótát, melyet ma tett magáévá, a Négycsöcsű egy pultoson fellelhető két csöcse helyett.
A szeme alatti kék monokli az optimista várakozások ellenére került elhelyezésre ábrázatán.
A szigorú erkölcsű Juliska odahatott neki egy parasztlengőt, mikor a cicije után kapkodott volna, egyben oktatást is tartott az öregnek: Józsi bátyám, ne erőlködjön!
Megmondja a nép bölcsesség, hogy akinek ősz a szakálla, annak sz@rni a f@szára!
A finoman cizellált népi okosság magy közönségsikert aratott a Csordanyom legelőkelőbb vendéglátóhelyének vendégseregleténél, röhögött mindenki szegény Józsi rovására, aki ezen elszomorodva szó szerint eltolta a biciklit.

Először fel akart pattanni rá, de a drótszamár önálló életre kelt, és minden kísérletet dugájába döntött.
A harmadik pofáraesés után Misi, a kocsmáros aggódni kezdett, azt latolgatta, hogy ha ezen az öreg majmon keresztülront egy kamion, akkor letagadja azt is, hogy a borzasképű vendég arra járt volna, vagy ha arra is járt. ő azonnal kihajította, merthogy őnála kultúrált és mértékletes italozás folyik, nem pedig gusztustalan és mértéktelen vedelés.
Így aztán hangosan bíztatta: a tudatmódosult állapotba került versenyzőt: Tolja Józsi bátyám elfelé, sebesen!
Józsi bácsi nem értett az útvonal-optimalizáláshoz, habár arra emlékezett a Harangláb iskolában folytatott felsőfokú tanulmányaiból, hogy két pont között legrövidebb út az egyenes, de ő ezt nem az út hosszában, hanem az út két széle között határozta meg, minek eredményeképpen útvonala Kossuth katonáinak farkasfogas zászlajára emlékeztetett - hol az út egyik, hol másik oldalán haladt - keresztbe.
Mindenesetre félelemre nem volt semmi oka, gondoskodott róla a kettéfűrészelt Isten, aki ugyan elvette tőle az ingyen pálinkafőzés jogát, de cserébe megajándékozta a szabad stílusú kerékpározás lehetőségével.

Józsi bácsi az ország legszabadabb polgára, dícséri is az Urat a könyöklőre támaszkodva.
Ez a Viktor a mi emberünk, megvédi az országot a migrácsoktól és még a kamionnal való szembekerékpározás szabadságát is megadja nekünk!
Ez a szabálymódosítás - bátran mondhatjuk -.forradalmi.A döntéshozók kénytelenek lépést tartani a világ változásaival, és az új jelenségekhez igazítani a közlekedési szabályokat.
Így oldották fel az alkoholfogyasztás tilalmát a kerékpárosokra, majd azt is megengedték, hogy ha a feltételek adottak, akkor az egyirányú utcákba szemből is behajthassanak.
Sőt már közelít hozzánk Nyugat-Európából a legújabb trend, ami bizonyos esetekben megengedi, hogy a kerekezők még a piros lámpán is átmenjenek.
Ez egyelőre persze csak lehetőség, később lesz csak kötelező előírás a nyugdíjkorhatárt - valamilyen csoda folytán - elérő népesség számára, - kerekeznének csak ott, összevissza, elképesztő!
Forgalommal szemben, na az igen!
A kamionos meg próbál minden klehetőségre felkészülni, de vannak helyzetek - és ez is ilyen - melyre tökéletesen felkészülni nem lehet, legfeljebb imádkozni, hogy a részegek védőszentje rántsa el Józsi bácsit a kamion elől.
Vagy a személykocsi elől., esetleg a vasúti átjáróban a mozdony elől.
A remény hal meg utoljára, előtte meg Józsi bácsi.
A kamionosról meg majd kiderül, hogy nem a látási és útviszonyoknak megfelelően vezette a tizenhatkerekest, mely tizenhatszor döccent Józsi bácsi lapockáin...Mindegy, leüli majd az a pár évet, nem kibírhatatlan, majd játszik papás-mamást a kigyúrt nehézfiúkkal.
Mindenesetre megoldottunk már megint egyet az ország maradék problémáiból.

Olvasom, a labdavezetés a tanterv része lesz hamarosan, arról nem olvastam, hogy a KRESZ is része lenne, de minek is!
A vég írva vagyon, aki megússza a hétköznapok borzalmait, azt majd az első nyugdíj folékony állapotúra transzformálásakor kivasalja a szomszédja, aki csak egy sört ivott, kisérővel...
Viszont a börtön csapata kap egy képzett labdarugót.

Néha azt érzem, mintha párhuzamos világok lennének itt - egy racionális - ezt nem találom momentán - meg egy irracionális, mely lágybarna büdösséggel körbevesz és beborít...

Lassan járhat egy ország Grazba...

http://www.pupublogja.hu/2015/11/ide-nekem-azt-kamiont-hukk.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nyugdíjkorhatárt, szabálymódosítás, tizenhatkerekest, optimalizáláshoz, eredményeképpen, kettéfűrészelt, megajándékozta, tanulmányaiból, útviszonyoknak, behajthassanak, kerékpárosokra, közönségsikert, tudatmódosult, keresztülront, lehetőségével, jelenségekhez, változásaival, parasztlengőt, kibírhatatlan, emlékeztetett, kerékpárjával, megoldottunk, kerekeznének, személykocsi, kerékpározás, tizenhatszor, migrácsoktól, legszabadabb, nehézfiúkkal, legelőkelőbb, irracionális, labdavezetés, klehetőségre, mindenesetre, elszomorodva, gusztustalan, pultoson fellelhető, szeme alatti, optimista várakozások, szigorú erkölcsű, cicije után, finoman cizellált, drótszamár önálló, harmadik pofáraesés, kocsmáros aggódni, öreg majmon, borzasképű vendég, tudatmódosult állapotba, kettéfűrészelt Isten, ingyen pálinkafőzés, szabad stílusú, ország legszabadabb, NEKEM AZT, NEKEM AZT KAMIONT, Tolja Józsi,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Mírjam barát...  Alázat  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Németh László tollából  Leonardo da Vinci gondolata  Alázat  Akarat  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Reggel van  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam Annuska bar...  Kellemes délutánt kívánok  Szép estét kedves látogatóimna...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Akarat  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Jónás Tamás – Végtelen b...  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam Krisztinától  képre írva  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Nem számIt  Egy bizonyos határt  Szívem tiéd  Próbálj meg ...  Éretlen vers  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Jó éjszakát  Sokan azt tartják  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Jó éjszakát  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Erdőn  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Leonardo da Vinci gondolata  Paul David Tripp Április 19  Png csokor  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Sose bánj semmit  Szívem  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Szívem  Akarat  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Szép estét kedves látogatóimna...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Reggel van  Szabolcska Mihály – Ákác...  Alvó cicák  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Png nő  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Alázat  Png virág  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Alázat  Radikális szeretet  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Reggel van  Alázat  Szép estét  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Egy maradéktalanul uralt világ 
Bejegyzés Címkék
pultoson fellelhető, szeme alatti, optimista várakozások, szigorú erkölcsű, cicije után, finoman cizellált, drótszamár önálló, harmadik pofáraesés, kocsmáros aggódni, öreg majmon, borzasképű vendég, tudatmódosult állapotba, kettéfűrészelt Isten, ingyen pálinkafőzés, szabad stílusú, ország legszabadabb, könyöklőre támaszkodva, kamionnal való, döntéshozók kénytelenek, világ változásaival, közlekedési szabályokat, alkoholfogyasztás tilalmát, feltételek adottak, egyirányú utcákba, legújabb trend, piros lámpán, részegek védőszentje, kamion elől, személykocsi elől, vasúti átjáróban, mozdony elől, kigyúrt nehézfiúkkal, ország maradék, tanterv része, hétköznapok borzalmait, első nyugdíj, sört ivott, börtön csapata, képzett labdarugót, ország Grazba, nyugdíjkorhatárt, szabálymódosítás, tizenhatkerekest, optimalizáláshoz, eredményeképpen, kettéfűrészelt, megajándékozta, tanulmányaiból, útviszonyoknak, behajthassanak, kerékpárosokra, közönségsikert, tudatmódosult, keresztülront, lehetőségével, jelenségekhez, változásaival, parasztlengőt, kibírhatatlan, emlékeztetett, kerékpárjával, megoldottunk, kerekeznének, személykocsi, kerékpározás, tizenhatszor, migrácsoktól, legszabadabb, nehézfiúkkal, legelőkelőbb, irracionális, labdavezetés, klehetőségre, mindenesetre, elszomorodva, gusztustalan, gondoskodott, elhelyezésre, pálinkafőzés, problémáiból, megengedték, megfelelően, mértékletes, forgalommal, büdösséggel, mértéktelen, legrövidebb, szabályokat, szabadságát, felkészülni, kamionosról, hétköznapok, várakozások, derékszöget, összevissza, védőszentje, döntéshozók, farkasfogas, tökéletesen, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2637
  • e Hét: 16867
  • e Hónap: 27978
  • e Év: 181474
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.